Om os

Dansk SikkerhedsMakulering og Dokumenthotellet har begge rødder i Schou Gruppen, som har eksisteret siden 1940. Tre generationer har været med til at udvikle virksomheden, som i dag består af Dansk SikkerhedsMakulering, Dokumenthotellet og Poul Schou A/S som er en vognmand i Odense og på Fyn. Der er i alt ca. 115 ansatte i virksomheden.

Dansk SikkerhedsMakulering har været landsdækkende siden 1988, hvilket betyder, at du får en leverandør med stor ekspertise inden for sikkerhedsmakulering. Vores mission er at destruere fortroligt materiale på den mest sikre og forsvarlige måde ift. gældende persondataforordning. Det betyder, at vores højeste prioritet er at fastholde vores egne skrappe krav til makuleringsprocessen. Hos Dansk SikkerhedsMakulering bliver dit fortrolige materiale makuleret hos dig i én af vores 5 biler.

Dokumenthotellet er en del af Schou Gruppen og har eksisteret siden 2003. Dokumenthotellet er sikker dokumenthåndtering og dokumentopbevaring af dokumenter for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter under de bedste vilkår og øger desuden værdien gennem forbedret tilgængelighed.

Lægger du vægt på sikkerhed? Så er vi det naturlige valg uanset om dine dokumenter skal gemmes eller destrueres.

Bliv kontaktet og få en uforpligtende rådgivning

Professionel og sikker makulering

Vi tilbyder makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Lad os forklare, hvordan du kan få makuleret dine materialer uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Professionel håndtering og opbevaring af dokumenter

Dokumenthotellet er sikker håndtering af dokumenter for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.