Historie

Poul Schou A/S, der er selskabet bag både Dansk SikkerhedsMakulering og Dokumenthotellet, har som virksomhed en lang historie. Siden 1940 har Poul Schou A/S udøvet transportvirksomhed. Som alle andre vognmænd på den tid, startede man op med en yderst beskeden vognpark: Én bil og én kasse, som under krigen blev afløst af: Én hest og én kasse. Tre generationer har hver især været med til at præge og udvikle virksomheden, til den totaltransportør den er kendt for at være i dag.

Nye arbejdsområder kommer til

Ved firmaets 25 års jubilæum i 1965 bestod vognparken af 25 lastbiler under ledelse af 2. generation, Jørgen Schou, som videreudviklede virksomheden, med Affaldstransporten og Dansk SikkerhedsMakulering. Siden 1993 har 3. generation, Poul Henrik Schou, ledet og tilført virksomheden den nyeste IT teknologi, udbygget firmaets kompetence inden for logistik og distribution, startet Dokumenthotellet, samt vækstet betydeligt.

Kraftig vækst og opkøb

En kraftig vækst efter år 2000 er primært sket gennem opkøb af andre virksomheder. På den måde har vi styrket vores eksisterende forretningsområder, samt udvidet med nye. I dag består vognparken af ca. 75 lastbiler og hos vognmand i Odense Poul Schou beskæftiger vi ca. 115 medarbejdere.

Bliv kontaktet og få en uforpligtende rådgivning

Professionel og sikker makulering

Vi tilbyder makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Lad os forklare, hvordan du kan få makuleret dine materialer uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Professionel håndtering og opbevaring af dokumenter

Dokumenthotellet er sikker håndtering af dokumenter for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.