Opbevaringsmuligheder

Dokumenthotellet tilbyder forskellige typer af arkiv opbevaring. Fleksible løsninger afstemt efter din virksomheds behov for håndtering og tilgængelighed. Uanset behov gør moderne teknik og vores syn på sikkerhed og service Dokumenthotellet til et attraktivt arkiv.

Arkiv opbevaring med klimastyring og holdbarhed

Papirs bestandighed i et almindeligt arkiv er variabelt efter papirkvalitet, struktur og behandling. Men ved opbevaring under de rette forhold, forlænges dokumenternes levetid betragteligt. Dokumenthotellets klimastyring fastholder en konstant temperatur og luftfugtighed.

Effektiv fremfinding

Simpel opbevaring kan alle finde ud af. Men sikker opbevaring med et effektivt system for fremfinding er de parametre, hvormed Dokumenthotellet skiller sig ud fra mængden.

Når vi registrerer dit indhold kan vi gøre det på flere forskellige måder – pr. arkivkasse, ringbind, journal eller det enkelte dokument! Det er helt op til dig, hvordan at vi skal arkivere dine dokumenter. Denne procedure gør det simpelt at genfinde og levere dine dokumenter når du skal bruge dem.

Typer af arkiv opbevaring

Hos Dokumenthotellet har vi flere muligheder for arkiv opbevaring. Typen af opbevaring afhænger af typerne af dokumenter du skal have opbevaret, samt hvor ofte det er nødvendigt for dig at have adgang til dokumenterne.

Læs mere om passiv opbevaring her.

Læs mere om aktiv opbevaring her.

Læs mere om data opbevaring her.

Har du spørgsmål til arkivopbevaring hos Dokumenthotellet? Kontakt os for at høre mere. 

Bliv kontaktet og få en uforpligtende rådgivning

Professionel og sikker makulering

Vi tilbyder makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Lad os forklare, hvordan du kan få makuleret dine materialer uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Professionel håndtering og opbevaring af dokumenter

Dokumenthotellet er sikker håndtering af dokumenter for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.