Fremfinding og levering

Dokumenthotellets elektroniske registreringssystem sikrer, at dokumenter er lette at fremfinde og genarkivere. Alt efter din virksomheds behov for tilgængelighed registrerer vi pr. arkivkasse, ringbind, journal – eller helt ned til det enkelte dokument!

Du kan læse mere om vores opbevaringsmuligheder her.

Fremfinding

Når din virksomhed har brug for at kigge i arkivet, bestiller du fremfinding skriftligt via mail fra den eller de personer i virksomheden som har tilladelse til at rekvirere materiale fra arkivet. Vi fremfinder straks det efterspurgte materiale på vores arkiv. Når et dokument, en sag eller kasse er fremfundet leverer vi til din virksomhed indenfor det ønskede tidsrum via mail eller sikkerhedstransport. Det er nemt og enkelt.

Fysisk levering

Dét som ikke haster leverer vi som standardlevering. Vi afsender sager med vores sikkerhedstransport eller som rekommanderet post. Hastetransport leveres normalt indenfor 5 timer, men har du brug for endnu hurtigere levering af originaldokumenter, kan vi via Schou Helicopters levere indenfor 2 timer.

Hvis du har behov for hurtig fremfinding og ikke har behov for det originale dokument anbefaler vi digital levering.

Digital levering

Ved fremfinding af sager tilbyder vi scanning af hele journaler, fra enkelte dokumenter til større sager. Disse fremsendes elektronisk via mail i netop det filformat du ønsker.

Det er let håndtering – fra arkiv til skrivebord – på et øjeblik!

Bliv kontaktet og få en uforpligtende rådgivning

Professionel og sikker makulering

Vi tilbyder makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Lad os forklare, hvordan du kan få makuleret dine materialer uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Professionel håndtering og opbevaring af dokumenter

Dokumenthotellet er sikker håndtering af dokumenter for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.