Dokumentscanning

På Dokumenthotellet udfører vi scanningsopgaver af arkivmateriale, lige fra scanning af enkelte sagsmapper til scanning af hele arkiver. De scannede dokumenter kan du få tilbage til brug i virksomheden eller vi kan opbevare dem på vores arkiv. Læs mere om dataopbevaring her.

Fordele ved at scanne arkivmaterialer

Fordelene ved scannede dokumenter er mange, bl.a. mulighed for elektronisk søgning efter information samt nem og hurtig udveksling af dokumenter.

Der vil typisk være penge at spare ved at scanne sagsakter fra Dokumenthotellets arkiv og sende dem elektronisk – frem for at sende med bil, post eller kurer.

Vi kan scanne i farve, gråtone eller sort/hvid og gemme i forskellige filformater efter ønske.

Vi tilbyder også at minimere filstørrelsen af scannede pdf-filer samt at konvertere pdf-filer til optisk tegngenkendelse (OCR). Ved fremfinding og elektronisk fremsendelse af sagsakter minimerer vi altid filstørrelsen.

Fortrolig omgang med dokumenter

Vi behandler vores kunders dokumenter med den største fortrolighed og sikkerhed som ved alle andre opgaver vi udfører i Dokumenthotellet.

Bliv kontaktet og få en uforpligtende rådgivning

Professionel og sikker makulering

Vi tilbyder makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Lad os forklare, hvordan du kan få makuleret dine materialer uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Professionel håndtering og opbevaring af dokumenter

Dokumenthotellet er sikker håndtering af dokumenter for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.