Dokumenthåndtering – sikker dokumenthåndtering igennem hele processen

Dokumenthotellet er dit eksterne arkiv. Vi varetager sikker dokumenthåndtering af dokumenter typisk for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.

Det får du ved dokumentopbevaring og dokumenthåndtering

dokumenthåndtering i papkasserNår du vælger at få Dokumenthotellet til at stå for opbevaringen af dine dokumenter, får du en professionel samarbejdspartner, som har stor erfaring med at varetage følsomme dokumenter.  Alt lige fra transporten af dokumenterne til den egentlige håndtering af samme, bliver foretaget af pålideligt personale.

Sikker dokumenthåndtering hos Dokumenthotellet dækker over både afhentning og registrering, arkivering og opbevaring, fremfinding, evt. scanning og levering af virksomheders arkiver.

Du kan læse mere om de forskellige opbevaringsmuligheder lige her.

Levering af dokumenter

Hvis du har behov for at få nogle af dine dokumenter leveret til dig fysisk, klarer vi hurtigt dette. Vi er i stand til at fremfinde det ønskede dokument og levere det til virksomheden inden for et kort tidsrum – uanset om du ønsker fysisk eller online levering.

Læs mere om om fremfinding og levering her.

Brand- og tyverisikret

Dokumenthotellets bygninger er sikret på F&P sikringsniveau 40 S i henhold til sikringsselskabernes AIA-normer. Du kan læse mere om sikringsniveauerne på forsikringogpension.dk her.

For at minimere brandfare er størstedelen af alle elektriske installationer desuden placeret udvendigt på Dokumenthotellet. Indvendigt er der desuden installeret røgdetektorer og klimastyring.

Derudover er Dokumenthotellet forsynet med videoovervågning, adgangskontrol og alarmsystem.

Menneskelig omhu

Men sikkerheden ligger ikke alene i bygninger og procedurer. Én af de væsentligste faktorer er menneskelig omhu. Vores medarbejdere er clearet ved Politiet og har således både en ren straffeattest og er sikkerhedsgodkendte af PET. De har desuden alle underskrevet en tavshedserklæring i forbindelse med deres ansættelse hos Dokumenthotellet.

Derfor er Dokumenthotellet et naturligt og sikkert valg, når din virksomheds arkiv skal outsources.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os for en snak om dine muligheder.

 

Bliv kontaktet og få en uforpligtende rådgivning

Professionel og sikker makulering

Vi tilbyder makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Lad os forklare, hvordan du kan få makuleret dine materialer uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Professionel håndtering og opbevaring af dokumenter

Dokumenthotellet er sikker håndtering af dokumenter for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.