Dokumenthåndtering

Dokumenthotellet er dit eksterne arkiv. Vi varetager sikker dokumenthåndtering af dokumenter typisk for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.

Det får du ved dokumentopbevaring og dokumenthåndtering

Når du vælger at få Dokumenthotellet til at stå for opbevaringen af dine dokumenter, får du en professionel samarbejdspartner, som har stort erfaring med at vareta

ge følsomme dokumenter.  Alt lige fra transporten af dokumenterne til den egentlige håndtering af samme, bliver foretaget af pålideligt personale.

Dokumenthåndtering af fortrolige dokumenter omhandler afhentning, registrering, arkivering, fremfinding, evt. scanning og levering.

Levering af dokumenter – sådan håndterer vi dokumenter

 

Hvis du har behov for at få nogle af dine dokumenter leveret til dig fysisk klarer vi hurtigt dette. Vi er i stand til at fremfinde det ønskede dokument og levere det til virksomheden inden for et kort tidsrum – uanset om du ønsker fysisk eller online levering.

dokumenthåndtering i papkasser

Læs mere om fremfinding og levering her.

Bliv kontaktet og få en uforpligtende rådgivning

Professionel og sikker makulering

Vi tilbyder makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Lad os forklare, hvordan du kan få makuleret dine materialer uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Professionel håndtering og opbevaring af dokumenter

Dokumenthotellet er sikker håndtering af dokumenter for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.